• Wij verzenden momenteel enkel binnen NL op dinsdag en vrijdagochtend!

Over ons

Wij zijn een jong dynamisch bedrijf dat opzoek is gegaan naar verbetering.  Namelijk een verbetering in de huishoudelijke routine en de portemonnee. 

 

Tegenwoordig hebben we het er maar allemaal druk mee. De meeste van ons komen tijd te kort. Wij, mijn huisgenoot en ik, hebben daar ook wel eens vaker last van. Desondanks hebben we het thuis graag schoon, streeploos schoon.  Laat dat nou net, voor ons tenminste, het meest tijdrovende en moeilijkste klusje van de schoonmaakroutine zijn. Soms lukte het, soms ook gewoon niet. Als het zonnetje dan weer eens lekker begon te schijnen, of het licht stond aan, kwamen de strepen alweer te voor schijn. 

Maar toen werden deze poetsdoeken ontdekt. Het is echt waar, aan de poetsfrustraties is een einde gekomen. Als het niet werkte, zouden we ons product niet aanbieden. We doen dit omdat we er volledig in geloven, achter staan en iedereen kennis wil laten maken!

 

En hoe zit dat met de prijs?

Verder is er nog nagedacht over de prijs. Ons product is van hoge kwaliteit maar toch kunnen wij dit als voordeligste aanbieder aanbieden. Dit omdat wij rechtstreeks, zonder tussenpersoon, van de fabriek inkopen.  Ook hebben we, samen met de fabrikant, besloten om geen extra labels te laten maken maar om onze kleuren als kenmerk in te zetten. Verder doen we zo weinig mogelijk aan papier- en inktverspilling. Wij geloven in ons product en hebben er vertrouwen in dat wij geen dure reclame campagne nodig hebben! Op onze site en social media kanalen is alle nodige informatie terug te vinden!